Autorul

schitaPână de curând am ezitat să scriu mai mult despre mine.Nu puteam să mă decid intre un stil neutru, obiectiv, impersonal, dar fals, în care as fi scris despre mine la persoana a treia, şi un stil foarte personal, subiectiv, confesiv şi prin asta poate inadecvat. Soluţia de compromis o reprezintă un rezumat al unui CV tabelar, neutru şi clar, cu mici inserţii personale.

Data şi locul naşterii: august 1982, Vatra Dornei, jud. Suceava (din întâmplare, pentru că nu am avut nici o legătura cu Moldova. Mi-am petrecut viaţa în Ardeal, de unde provine întreaga mea familie)

Studii: Seminarul Teologic Ortodox din Zalău

Facultatea de Teologie Ortodoxă, secţia Pastorală, Cluj-Napoca (în paralel cu studii nefinalizate de Psihologie şi Litere)

Masterul Teologie şi Cultură din cadrul aceleiaşi Facultăţi.

Scoala academică de informatică aplicată şi programare (în curs)

 2007 – 2011 doctorand în cadrul disciplinei Misiologie şi Ecumenism, cu o teză intitulată Cuvânt şi imagine în misiunea Bisericii. Din 2011, doctor în Teologie.

2009-2011 Bursier al EKD, la Universitatea Friedrich-Alexander Erlangen Nürnberg, secţia Christliche Publizistik din cadrul Facultăţii de Teologie Evanghelică.

Experienţă:

din 2005  Redactor la Radio Renaşterea din Cluj-Napoca

2007 – 2009 – Redactor la Revista şi Editura Renaşterea din Cluj-Napoca

Publicaţii:

recenzii, articole şi studii în Silvania, Itinerarii, Renaşterea, Tabor, Inter, Rost, Verso ş.a. (multe dintre ele le puteţi găsi în arhiva blogului)

Reclame

10 gânduri despre „Autorul

   1. Parintele Mihail face confuzie între carte şi om. Judecă omul după o carte.

    Omul nu are un mare talent la scris. Însă nu se cade a fi judecat întru credinţa pe care încearcă, aşa cum poate, să o mărturisească.

    Oricum nu îmi place să văd un parinte cum judecă un credincios. Asta şi pentru că mă simt împins să judec si eu, desi nu as vrea.

   2. Poate ca nu raspund direct la afirmatiile dumneavoastra. Insa trebuie sa spun ca il admir pe K. Kenneth, la fel cum admir toti convertitii, din cauza ca au putut sa-si sacrifice comoditatea de dragul adevarului. Despre dificultatile unei convertiri la ortodoxie in mediul eterodox vorbeste elocvent Picu Ocoleanu in interviul ce se poate citi pe acest blog. Oare cati dintre noi am fi in stare sa facem asemenea alegeri? Altfel e bine si cald in micul nostru ghetou, in care avem totdeauna dreptate.

   3. Trebuie să remarc şi faptul că la conferinţe vin ortodocşi care vor să-şi lucreze mântuirea. Şi e cam ca nuca în perete descoperirile KK pentru unii care înainte de majorat erau tari în credinţă. În sensul bun al cuvântului.

    KK ar trebui să dea mărturie în faţa yoghinilor, bioenergeticienilor etc.

    Altfel el ar trebui să meargă la conferinţele ASCOR :).

    [Vezi afiş cu conferinţă ortodoxă. KK. Te duci şi nu te zideşti. Te enervezi.
    Cumperi cartea. Citeşti. Şi dacă nu ai experienţe comune atunci iar te enervezi.
    După ce vezi şi o chitară … iei foc.]

    Poate până la urmă este mai importantă venirea KK la noi spre mântuirea sa personală.

 1. poate reveniti sa terminati Psihologia, va garantez ca o sa merite daca nimeriti apoi la oamenii care trebuie pentru specializari si traininguri :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s